< Till bloggens startsida

Fredagen den 13onde

Tju alla mina vänner!
Idag är det fredag den trettonde, och idag ska jag på fest. Har skedat med min fina Lollo inatt och blir samma inatt igen, vi är lesbiska.... HÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖ NOT.
Iaf, har ca. 15 cider jag ska dricka ikväll, så imorgon blir det att vara bakis.
Hoppas ni alla mår bra och super lugnt ikväll!
PUSS OCH HEJ.

Att leva med det

Att leva med ångest är inte roligt, ångest är något jag kämpar mot varenda dag. Varje jävla dag går jag runt med ångest, en känsla som inte går att sätta fingret på och som inte bara går att sparka iväg. Jag äter anti-deprissiva och går hos kurator en gång i veckan, förhoppningsvis kommer allting bli bättre. Eller så får jag helt enkelt lära mig leva med det.

Omstart

Vi kör en liten omstart, har ju inte bloggat på typ 70000 år. Men nu börjar vi om.
Har alla haft en bra påsk? Det har inte jag.
Egentligen förstår jag som inte varför man ens ska fira påsk? Det är inte ens kul. Man äter ägg och blir pruttig i magen, och ja det blir fan jag av ägg. Ägg är inte kul.
Jag har inte ens målat ägg, för jag har inga ägg, annars hade jag målat av min pappa. För han har äggansikte. NÄÄÄÄ SKOJJA PAPPA.
Nu ska jag typ se film med fader och broder, jag hatar att vara enda tjejen. Jag vill ha en storasyster som är typ 1 år äldre än mig, som jag kan sitta och snacka skit med. Mmm drömmar.
Vi hörs!

Lite roliga bilder

Bara för att jag är ledsen


Stockholm

Svävar fram i Stockholm utan några krav, utan några måsten, inga mål. Bara jag och ingen annan.
Har shoppat, japp det har jag. Men vädret totalsög i stan, jag gick vilse på centralen, jag hitta inte tillbaka till centralen. Jag glömde kliva av pendeln, men hann av, jag glömde kliva av bussen, men hann av. Jag har varit i ett sagoland (Sigtuna stad) jag har lyssnat på "Stockholms fjortis-snack" jag har rökt cigaretter, jag har myst med kisse, jag har upplevt en massa på en enda dag.
Ikväll flyger jag hem och det här har varit ett riktigt äventyr! Helt själv i Stockholm, nog fan är jag tuff. Hähä.

Puss och hej.


RSS 2.0